KAMUS BASA SUNDA PIKEUN MURID SD & SMP

Rp30.000,00

*Harga di atas untuk Pulau Jawa
Rp30.000,00 Harga Luar Pulau Jawa
Rp30.000,00 Harga Indonesia Timur

Penerbit : Yrama Widya
ISBN : 978-623-205-536-0
Penulis : Surayin
Tebal : 232 Hlm
Jenis Cetakan : WFSD, 2 Color
Ukuran : 13,5 × 20 cm

BELI SEKARANG

Sharing is caring!

SKU: YWA0399014 Kategori:

Babaran kecap sinareng cara ngalarapkeunnana, mangrupikeun pasualan nu sering janten bahan patarosan murangkalih boh dina pergaulan sadidinten atanapi dina pangajaran basa Sunda di sakola. Para sepuh ogé rupina mayunan pasualan nu sami dina ngabantos pangajaran para putrana.

Ayana pasualan sapertos kitu mémang tos ilahar kumargi kecapkecap dina basa Sunda kacida pisan jembarna. Cobi waé upami diwincik hiji-hiji, aya ogé nu disebat unak-anik basa. Dina basa Indonesia mah teu aya istilah kecap anteuran, kecap sesebatan waktos, sesebatan usum-usuman, sesebatan itung-itungan, nami-nami anak sasatoan, atanapi nami kekembangan. Namung, wanda-wanda kecap eta téh dina basa Sunda mah sadayana ogé kumplit.

Ku medalna ieu kamus plus unak-anik basa, mugia tiasa ngabantos murangkalih dina mayunan éta pasualan-pasualan. Kabeungharan kecap aranjeunna tiasa dironjatkeun. Sajabi ti éta, dina kamahéran ngalarapkeun basa Sunda, boh di sakola, di bumi, atanapi dina pergaulan sadidinten, tiasa langkung-langkung saé.

Kumargi dihususkeun kanggo SD sareng SMP, kecap-kecap nu aya di lebet ieu kamus kénging nyaluyukeun sareng kamampuhan murangkalih tingkat SD sareng SMP ogé kaperyogian pangajaran basa Sunda nu aya dina kurikulum. Kecap-kecap éta téh kénging milih sareng milah-milah. Mung kecap-kecap nu biasa dilarapkeun ku murangkalih sadidinten nu dilebetkeun téh.

Sharing is caring!

Additional information

Berat 169 g
Dimensi 13.5 × 20 × 0.9 cm

Ulasan

Belum ada ulasan.

Be the first to review “KAMUS BASA SUNDA PIKEUN MURID SD & SMP”

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Anda butuh bantuan ??

Kami disini hadir untuk membantu anda, silahkan pilih dari CS yang tersedia

Customer Service 01

Ka Widya

Online

Customer Service 02

Ka Yrama

Online

Ka Widya

Hallo disini ka widya, ada yang bisa ka widya bantu ?? 00.00

Ka Yrama

Hallo ka Yrama disini, ada yang bisa kami bantu 😊 ?? 00.00